<<<23 - 33 з 1485>>>


18 Вересня 2023 09:00Подія

Управління капітального будівництва Чернігівської обласної державної адміністрації долучилося до Всесвітнього дня прибирання

Попри війну сьогодні українці виходять на толоки та разом з усім цивілізованим світом долучаються до Всесвітнього дня прибирання. І хоча цього року в Україні заходи не масові, але їх цінність ще більша, бо вони демонструють згуртованість нашого народу та бажання берегти спільну домівку, середовище, в якому живемо.

15 вересня робочий колектив Управління

06 Вересня 2023 10:00Актуально

Як працює програма ментального здоров’я «Ти як?» на Чернігівщині

Всеукраїнська програма ментального здоров’я «Ти як?» ініційована першою леді Оленою Зеленською та покликана покращити надання соціально-психологічної послуги населенню і посилити навички самодопомоги.

Про перші підсумки реалізації

29 Серпня 2023 09:25Актуально

До Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

29 серпня в Україні відзначається День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Цей день встановлено Указом Президента України від 23 серпня 2019 року № 621 для увічнення героїзму військовослужбовців і добровольців, котрі віддали життя за батьківщину. Збереження і гідне вшанування пам’яті полеглих захисників України є священним обов’язком держави і суспільства.

Україна сьогодні переживає найбільше

25 Серпня 2023 11:00Подія

Про ліквідацію наслідків російського теракту 19 серпня — на засіданні коордцентру при ОДА

Хід ліквідації наслідків ракетного удару по центру Чернігова обговорили сьогодні учасники засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при ОДА.

Від російського теракту в обласному центрі постраждали 208 людей, семеро з них загинули. Особи, які нині на госпіталізації, забезпечені медичною допомогою в повному обсязі. А також психологічною (хто на цей момент може її отримати). Працюють психологи і з родичами постраждалих.

28 Липня 2023 09:54Актуально

До Дня Української Державності

28 липня Україна відзначає День Української Державності, встановлений Указом Президента України від 24 серпня 2021 року № 423 з метою утвердження понад тисячолітніх традицій українського державотворення. Історія українського державотворення сягає своїми витоками Руської середньовічної держави, центром якої був Київ. Прийняття князем Київським Володимиром у 988 році християнства стало для України цивілізаційним вибором. Християнство сприяло піднесенню культури,

18 Липня 2023 17:08Подія

На Чернігівщині затвердили перелік проєктів на відновлення за рахунок субвенції з державного бюджету

Відповідне рішення прийняли сьогодні на засіданні обласного координаційного штабу з відбудови населених пунктів та територій Чернігівської області під головуванням начальника ОВА В’ячеслава Чауса.

Обсяг субвенції виділений для області – 244,7 мільйона гривень. Кошти надані Європейським інвестиційним банком. Співфінансування проєктів має складати не менше 25% .

Громади області надали для розгляду 148 проєктів

12 Липня 2023 14:11Важливо

Державна цифрова телемережа МХ-7: що це та як підключитися

На Чернігівщині віднедавна почалося тестове мовлення державної цифрової телемережі МХ-7. Нині в області у такому форматі транслюється 9 телеканалів, у тому числі — загальнонаціональних мовників.

Оператор нової телемережі — Концерн РРТ, що входить до сфери управління Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України.

Поки що мовлення здійснюється з наявних

03 Липня 2023 12:43До відома

Комунікаційна кампанія «Ти як?»: Українцям розповідають про техніки самодопомоги та підтримки людей поруч

У березні 2023 року стартувала комунікаційна кампанія «Ти як?» Всеукраїнської програми ментального здоров'я за ініціативою Олени Зеленської, мета якої – сприяти формуванню в суспільстві культури піклування про ментальне здоров’я. 

Першим викликом комунікаційної кампанії було донести

28 Червня 2023 09:15Подія

До Дня Конституції України

Сьогодні, 28 червня, Україна відзначає 27-му річницю прийняття Конституції – головного нормативно-правового акта держави, який закріплює основи суспільного ладу, державний устрій, систему, порядок утворення, принципи організації і діяльності державних органів, права та обов’язки громадян.

Наша Конституція визначає,

27 Червня 2023 17:05Подія

Чернігівщина отримає 244,657 мільйона гривень на відновлення

Ці кошти можна буде спрямувати на проєктування, відновлення, будівництво, модернізацію, облаштування, ремонт об’єктів будівництва громадського призначення, соціальної сфери, культурної спадщини, житлово-комунального господарства, інших об’єктів, що мають вплив на життєдіяльність населення.

Співфінансування проєктів

22 Червня 2023 15:05Актуально

Бізнес може приєднатися до програми "єВідновлення"

Бізнесу, який займається продажем будівельних матеріалів та наданням послуг з ремонту житла, є можливість підключитись до програми державної допомоги єВідновлення.

Стати учасниками

<<<23 - 33 з 1485>>>