<<<45 - 55 з 1485>>>


09 Лютого 2023 12:12Актуально

Прем’єр-міністр провів нараду щодо швидкого відновлення у Житомирській, Київській, Сумській та Чернігівській областях

Під головуванням Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля відбулася селекторна нарада з начальниками Житомирської, Київської, Сумської та Чернігівської обласних військових адміністрацій щодо реалізації в регіонах проєктів швидкого відновлення України.

На нараді також були

24 Січня 2023 15:00Подія

Розпочаті роботи зі встановлення другого мосту наданого французькими партнерами

У рамках допомоги, яка надається Францією Україні, за підтримки  Посольства Франції в Україні та за сприяння Чернігівської обласної військової адміністрації отримано три ферменні металеві мости – модульні металеві збірні конструкції. Дані

16 Січня 2023 11:00Актуально

Створено Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України

Олександр Кубраков, Віце-прем'єр-міністр з відновлення України – Міністр розвитку громад, територій та інфраструктури:

Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України буде відповідати за реалізацію проєктів відбудови країни.

Нова установа створюється

04 Січня 2023 09:20Подія

Поблизу Чернігова розпочато відновлення зруйнованого мосту

На автомобільній дорозі загального користування місцевого значення біля м. Чернігів, на одному із зруйнованих мостів, розпочались роботи по складанню металевих конструкцій мосту довжиною 30 м.

Це один з мостів

26 Грудня 2022 15:46Подія

Чернігівщина отримала три мости від французьких партнерів

У рамках підтримки, яка надається Францією Україні і яка координується Центром з подолання криз та надання підтримки (CDCS) Міністерства закордонних справ Франції у співпраці з Посольством Франції в Україні та за сприяння Чернігівської обласної військової адміністрації отримано три ферменні мости Бейлі (Ponts Bailey/Bailey Bridge).

Дані конструкції – це металеві

12 Грудня 2022 10:00До відома

На дорогах загального користування місцевого значення цілодобово чергує спецтехніка

Виконуються роботи з розчищення проїзної частини доріг від снігу та обробки покриття протиожеледними матеріалами на дорогах загального користування місцевого значення. У першу чергу техніка виїжджає на дороги з найбільшою завантаженістю та дороги, по яких проходять маршрути шкільних автобусів, здійснюються пасажирські перевезення.

 
07 Грудня 2022 11:00Актуально

Уряд прийняв рішення про оптимізацію системи центральних органів виконавчої влади

Уряд затвердив Постанову Кабінету Міністрів України «Деякі питання оптимізації системи центральних органів виконавчої влади».

Мета акту – оптимізація системи центральних органів виконавчої влади.

Постановою пропонується

06 Грудня 2022 15:00Актуально

«Програма з відновлення України»: Уряд розподілив субвенцію на реалізацію 83 проєктів у 10 областях

Уряд розподілив субвенцію з державного бюджету місцевим на реалізацію проєктів у межах «Програми з відновлення України» відповідно до Фінансової угоди між Україною та Європейським інвестиційним банком (ЄІБ). Йдеться про 340 млн євро,

21 Листопада 2022 12:00Інформація

Триває відновлення автомобільних доріг загального користування місцевого значення на Чернігівщині

Понад 71 тисячу квадратних метрів ямковості ліквідували на автошляхах Чернігівщини після деокупації. Такий об’єм робіт виконали за період, відколи дорожнє господарство відновило роботу у середині квітня.

Після звільнення Чернігівської області від окупантів постала нагальна потреба у забезпеченні проїзду дорогами для стабілізації гуманітарної ситуації та доставки життєво важливих вантажів до громад області. У результаті вторгнення рашистської

21 Листопада 2022 09:00Актуально

Революція Гідності – перший переможний бій цієї війни

День Гідності та Свободи українці проголошували двічі – вийшовши на майдан Незалежності у 2004-му і організувавши Помаранчеву революцію, і у 2013–2014, відновлюючи своє право на гідність та незалежність, утверджуючи своє прагнення бути у європейській спільноті, жити за принципами демократичного, правового – цивілізованого – світу.

Помаранчева революція стала першим рішучим «Ні»

17 Листопада 2022 11:00Подія

Перша леді Олена Зеленська презентувала у Києві друковану версію «Довідника безбар’єрності»

У Міжнародний день толерантності Перша леді Олена Зеленська презентувала друковану версію «Довідника безбар’єрності» — посібника з коректного спілкування. Презентація відбулася за участю представників органів влади, громадянського суспільства, експертного середовища та бізнес-спільноти.

Як зазначила Олена

<<<45 - 55 з 1485>>>