Анонси

    ЧОДА

    ЧОР

    ЧМР


    Назад

    Про регіональний розвиток в усіх його аспектах на нараді із заступником міністра Мінрегіону

     

    Перший заступник голови облдержадміністрації Леонід Сахневич, представники профільних управлінь та департаментів Чернігівської ОДА й об’єднаних територіальних громад сьогодні взяли участь у відео-нараді за головування заступника міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Лева Парцхаладзе.

    На порядку денному: рівень виконання доручень, що були дані на попередніх засіданнях, зокрема звітування щодо створення нового освітнього простору та безбар’єрного середовища у регіонах.

    Говорили і про особливості формування переліків проектів, які можуть реалізовуватися за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим скарбницям на формування інфраструктури ОТГ.

    Читати також: Мінрегіон погодив 46 інфраструктурних проектів для ОТГ Чернігівщини

    Зазначили, що формування списків інвестиційних програм регіонального розвитку на поточний рік, що можуть реалізовуватися за кошти ДФРР, майже завершено. Наразі варто звернути увагу на перерозподіл фінансів після проведення тендерів, заощаджені кошти краще спрямувати на виконання інших ініціатив.

    Здійснюється набір заявок на 2018 рік. Урядовці наголошують, що до профільного міністерства проекти мають подаватися уже з готовою оцінкою витрат на них, а також з урахуванням обов’язкових напрямів фінансування.

    Читати також: Для Чернігівської області проекти ДФРР затверджені, кошти розподілені

    Значну частину наради присвятили обговоренню будівництва медичних амбулаторій та надання якісних послуг з охорони здоров’я населення.

    Тримати руку на пульсі облдержадміністраціям радять і щодо використання державних коштів під час будівництва об’єктів соціальної інфраструктури, зокрема щодо їх нецільового або неналежного використання, з метою подальшого подання зазначених матеріалів до Національного антикорупційного бюро України та відповідних органів.

    Департамент інформаційної діяльності
    та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

    Назад

    Президент України

    ВРУ

    КМУ

    Мінрегіон

    data

    economy

    academy

    teplo

    teplo

    teplo