Анонси

    ЧОДА

    ЧОР

    ЧМР


    Назад

    Комітет Верховної Ради з питань будівництва схвалив важливий законопроект для підвищення безпеки споруд та якості будівельних виробів — Парцхаладзе

    На черговому засіданні Комітету Верховної Ради України з питань будівництва, містобудування та житлово-комунального господарства депутати схвалили та рекомендували прийняти в першому читанні проект Закону України №7151 «Про основні вимоги до споруд, а також умови розміщення на ринку будівельних виробів», який запроваджує європейські вимоги щодо забезпечення  безпеки споруд та спрощені процедури підтвердження якості будівельних виробів.

    Про це повідомив заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Лев Парцхаладзе на своїй сторінці у Facebook.

    «Будівельний Комітет Ради схвалив та рекомендував прийняти у першому читанні важливий законопроект №7151, який підвищить безпеку споруд та якість будівельних виробів на рівні з європейськими. Імплементація законодавства ЄС у сфері будівництва – це можливість використання нових технологій та рішень. Це створення рівної конкуренції української та європейської продукції завдяки впровадженню єдиних вимог їх розміщення на ринку. Сподіваюся, депутати підтримають ці важливі зміни!» — сказав він.

    Проект закону розроблений Міністерством регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України з метою впровадження вимог Регламенту ЄС №305/2011 на виконання зобов’язань України, визначених в Угоді про асоціацію з ЄС.

    http://www.minregion.gov.ua

    Назад

    Президент України

    ВРУ

    КМУ

    Мінрегіон

    data

    economy

    academy

    teplo

    teplo

    teplo