Анонси

    ЧОДА

    ЧОР

    ЧМР


    Назад

    Сергій Сергієнко перевірив хід ремонтних робіт на об'єктах бюджетної сфери

    Заступник голови Чернігівської облдержадміністрації Сергій Сергієнко та начальник Управління капітального будівництва ОДА Богдан Нечепа вчора, 28 листопада, оглянули, як тривають ремонтні роботи за кошти ДФРР та субвенції з держбюджету в Коропському районі. Їх супроводжували в.о. голови райдержадміністрації Валентина Саволей та голова Коропської селищної ради Віктор Журавель.

    Один із об’єктів — Коропська ЦРЛ. Наразі будівельники встановлюють тут енергоощадні вікна, виконують роботи з термомодернізації будівлі. Більша частина фасаду медзакладу вже утеплена. Завершити ремонт планують до кінця року. Загальна вартість робіт — понад 3,47 мільйона гривень.

    Заступник голови ОДА переконаний: застосування сучасних технологій утеплення значно зекономить бюджетні кошти на теплопостачання та інші комунальні послуги.

    Сергій Сергієнко також оглянув футбольне поле зі штучним трав'яним покриттям та ознайомився з ходом реконструкції санвузлів у Коропській загальноосвітній школі. Він рекомендував місцевому керівництву розглянути можливість включення навчального закладу до переліку об’єктів, що фінансуватимуться за кошти Державного фонду регіонального розвитку у 2018-2019 роках. Адже ця школа має перспективу стати опорною.

     

    Завершився робочий візит посадовців оглядом приміщення майбутнього центру надання адміністративних послуг Коропської ОТГ, де також тривають роботи з благоустрою та реконструкції.

     

     

    За матеріалами сектору інформаційної діяльності
    і комунікацій з громадськістю Коропської РДА

     

    Назад

    Президент України

    ВРУ

    КМУ

    Мінрегіон

    data

    economy

    academy

    teplo

    teplo

    teplo