Анонси

    ЧОДА

    ЧОР

    ЧМР


    Назад

    Реконструкція та будівництво соціальних об’єктів — під постійною увагою

    Заступник голови облдержадміністрації Сергій Сергієнко продовжує вивчати ситуацію на об’єктах, що будуються чи оновлюються за кошти Державного фонду регіонального розвитку.

    Так, у Талалаївці він ознайомився з ходом реконструкції будівлі школи, де впроваджують теплореновацію. На сьогодні будівельні роботи виконані на 96%. Триває облаштування вікон. Проведена реконструкція душових кабін і туалетів (будівельні, сантехнічні та електромонтажні роботи). Передбачається встановлення нової сантехніки, заміна інженерних мереж (водопровідних, каналізаційних та електромереж), виконання внутрішнього оздоблення та заміна дверних блоків у санвузлах.

    Наступним об’єктом у Талалаївці було будівництво дільничної лікарні, де вже до початку наступного року планується встановлення двох ліфтів.

    У ході поїздки Менщиною Сергій Сергієнко оглянув реконструкцію даху та фасаду Березнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів, вже завершену теплову модернізацію приміщень дошкільного навчального закладу «Берізка» у Березному, а також реконструкцію спортивного комплексу у Мені.

    — У цілому можемо говорити про задовільні темпи та якість виконуваних робіт, — підсумував заступник голови облдержадміністрації. — Всі об’єкти, що реконструюються або будуються з використанням коштів ДФРР, мусять бути завершені до кінця поточного року. Маємо всі підстави вважати, що вкладемося у визначені терміни, але підрядникам не варто зволікати. При цьому швидкість виконання робіт не повинна негативно позначитись на їх якості.

    Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
    з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

    Назад

    Президент України

    ВРУ

    КМУ

    Мінрегіон

    data

    economy

    academy

    teplo

    teplo

    teplo