Анонси

    ЧОДА

    ЧОР

    ЧМР


    Назад

    До Ніжина з привітаннями та робочими питаннями

    Учора заступник голови облдержадміністрації Сергій Сергієнко з робочим візитом перебував у Ніжині.

    Привід для відвідин приємний: річниця створення Спеціального авіаційного загону Державної служби України з надзвичайних ситуацій, а також будівництво двох багатоповерхівок та басейну.

    19 років тому почалася історія Спеціального авіаційного загону Державної служби України з надзвичайних ситуацій.  За час свого існування загін перетворився на потужну структуру, яка готова рятувати і надавати допомогу з повітря у будь-якій екстремальній ситуації: на воді і на суші, в місті і в лісі. Ніжинські рятувальники, за необхідності, виконують свій обов’язок і за межами України.

    Сергій Сергієнко подякував особовому складу загону за мужність, високий професіоналізм, відповідальність і чуйність до людської біди та вручив Подяки голови обласної державної адміністрації першому заступнику командира загону, підполковнику служби цивільного захисту Костянтину Коломіну, інженеру з експлуатації повітряних суден (авіаційного обладнання) інженерно-авіаційної служби загону Володимиру Пузирьову та  відповідальному виконавцю режимно-таємного відділення загону старшині служби цивільного захисту Світлані Усенко.

    А народний депутат України Олександр Кодола передав командиру загону, полковнику служби цивільного захисту  Івану Коробці відзнаку Міністерства внутрішніх справ «За безпеку народу».

     

    Цього ж дня делегація ознайомилася із ходом спорудження двох багатоповерхівок у 3-му мікрорайоні Ніжина. Вже навесні 2018 року перший будинок із трьох секцій буде зданий в експлуатацію. Вартість квадратного метра 8,2-8,4 тисячі гривень. Близько 70-ти квартир із 150 вже викуплені.

    Побували й на будівництві басейну при НВК №16 «Престиж». Завершення реконструкції цього об’єкту чекають уже не один рік, однак 1 вересня цього року басейн має зустріти перших відвідувачів.

    Департамент інформаційної діяльності та
    комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації
    за матеріалами інформаційних видань

    Назад

    Президент України

    ВРУ

    КМУ

    Мінрегіон

    data

    economy

    academy

    teplo

    teplo

    teplo