Анонси

    ЧОДА

    ЧОР

    ЧМР


    Назад

    Комісія затвердила черговий пул регіональних інвестпроектів в рамках ДФРР та секторальної підтримки ЄС, — Мінрегіон

    За результатами засідання комісій з відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що реалізовуються за рахунок ДФРР та проектів, що реалізовуються за рахунок коштів держбюджету, отриманих від ЄС, затверджено ряд проектів, що фінансуватимуться і реалізовуватимуться у поточному році.

    Так, затверджено 30 перехідних проектів, які фінансувались у попередніх роках за рахунок ДФРР, на загальну суму — 175 млн грн та 18 проектів щодо розвитку спортивної інфраструктури в Запорізькій, Дніпропетровській, Закарпатській, Донецькій і Харківській областях на загальну суму – 191 млн грн

    Серед проектів з секторальної підтримки регіонального розвитку за рахунок підтримки ЄС схвалено 36 проектів. Загалом, за результатами двох засідань було затверджено 61 проект. Реалізація проектів здійснюватиметься за  напрямками: інноваційна економіка та інвестиції – 17; розвиток людського потенціалу – 18; розвиток туризму – 14; сільський розвиток – 7; загальноукраїнська солідарність – 5.

    Засідання комісій відбулося під головуванням Віце-прем’єр-міністра – Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадія Зубка. До складу Міжвідомчої комісії входять представники Мінрегіону, МОЗу, МОНу, МінТОТ, Мінмолодьспорту, центральних органів виконавчої влади, Комітету Верховної Ради України з питань бюджету, профільних асоціацій, громадських організацій.

    Прес-служба Віце-прем’єр-міністра України

    Назад

    Президент України

    ВРУ

    КМУ

    Мінрегіон

    data

    economy

    academy

    teplo

    teplo

    teplo