Анонси

    ЧОДА

    ЧОР

    ЧМР


    Назад

    Ремонтуються дороги в Бахмацькому районі

    Управлінням капітального будівництва постійно проводиться моніторинг ходу виконання ремонтних робіт на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення  за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на фінансове забезпечення будівництва, реконструкції ремонту та утримання доріг загального користування місцевого значення і доріг комунальної власності у населених пунктах області.

    Так, наразі з метою покращення проїзду автодорогами Бахмацького району ведуться роботи з ямкового ремонту.

    На даний час уже проведено 1400 м2 ямкового ремонту гарячим асфальтобетоном  на дорозі «Піски-Фастівці-Більмачівка-Парафіївка»,  330 м2 на дорозі «Фастівці-Шевченка», 450 м2 на дорозі «Григорівка-Перше Травня» та 300 м2 на дорозі «а/д М02-Пальчики-Веселе».

    Також розпочаті роботи на автомобільній дорозі «Бахмач-Часниківка-а/д М02», мосту через річку Ромен (довжина мосту 92 м) та підходів до нього на дорозі «Дмитрівка-Красний Колядин-Скороходове-Бабчин».

    Дані роботи проводяться у відповідності до сформованого переліку об’єктів будівництва, реконструкції, ремонту і утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах на поточний рік. 

     

    Назад

    Президент України

    ВРУ

    КМУ

    Мінрегіон

    data

    economy

    academy

    teplo

    teplo

    teplo