Анонси

    ЧОДА

    ЧОР

    ЧМР


    Назад

    Ремонт на дорогах області триває

    На початку цього року Управління капітального будівництва Чернігівської ОДА здійснило обстеження автомобільних доріг, переданих на баланс Управління, та за його результатами сформувало перелік об’єктів будівництва, реконструкції, ремонту і утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах.

    Переліком передбачено, що цього року за рахунок субвенції з державного бюджету поточний середній ремонт потрібно провести на 48 об’єктах доріг загального користування місцевого значення протяжністю 43,1 км на суму 188,3 мільйона гривень. За інформацією Управління капітального будівництва, на сьогодні освоєно 134,8 мільйона гривень та відремонтовано 37,4 км доріг.

    Крім того, відремонтовано 58 об’єктів на дорогах комунальної власності. Їх площа склала 73 677,7 квадратного метра, а засвоєна при цьому сума коштів перевищила 38 мільйонів гривень. Усього ж цьогоріч планували поліпшити стан 68 об’єктів площею 96 867 квадратних метрів, на що передбачали використати 50,4 мільйона гривень субвенції.

    Всього за 9 місяців поточного року Управлінням освоєно 268,8 мільйона гривень, передбачені на середній поточний ремонт доріг загального користування місцевого значення та комунальної власності, а також на експлуатаційне утримання доріг місцевого значення.

    Задля безпеки руху транспортних засобів та пішоходів встановлено 168 дорожніх знаків та нанесено дорожню розмітку.

    Зараз тривають роботи на 10 автомобільних дорогах області (4 — місцевого значення та 6 — комунальної власності) та формується перелік об’єктів будівництва, реконструкції та ремонту доріг на наступний рік.

     

     

    Назад

    Президент України

    ВРУ

    КМУ

    Мінрегіон

    data

    economy

    academy

    teplo

    teplo

    teplo