Анонси

    ЧОДА

    ЧОР

    ЧМР


    Назад

    За 9 місяців будівельна галузь зросла на 5,4%

    За підсумками січня-вересня 2018 року будівельні підприємства України вже виконали роботи на 86,5 млрд грн. Індекс будівельної продукції по відношенню до аналогічного періоду 2017 року склав 105,4%.

    Про це повідомив заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Лев Парцхаладзе.

    “Будівельна галузь продовжує зростати — за 9 місяців цього року підприємства вже виконали будівельні роботи майже на 87 млрд грн. У підсумку — це зростання більш ніж на 5% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Сподіваюся, що така ж тенденція збережеться до кінця року”, — сказав він.

    За підсумками звітного періоду індекс будівництва інженерних споруд склав 111,7%, будівель – 99,7% (житлових – 99%, нежитлових – 100,4%).

    У розрізі регіонів, лідерами за обсягами виконання будівельних робіт стали Одеська область (10,5 млрд грн), Дніпропетровська область (8,5 млрд грн), Харківська область (8,3 млрд грн) та м.Київ (19,6 млрд грн). Лідери за темпами зростання — Хмельницька (135,9%), Донецька (130,8%), Одеська (130,1%) та  Івано-Франківська (127,2%) області.

    Під час розрахунків було враховано вартість будівельних, монтажних та інших робіт, що виконуються під час нового будівництва, реконструкції, реставрації, капітального та поточного ремонту будівель, споруд, технічного переоснащення підприємств. Так, нове будівництво, реконструкція та технічне переоcнащення становили 74,9% від загального обсягу виконаних будівельних робіт, капітальний і поточний ремонти – 16,1% та 9% відповідно.

    http://www.minregion.gov.ua

    Назад

    Президент України

    ВРУ

    КМУ

    Мінрегіон

    data

    economy

    academy

    teplo

    teplo

    teplo