Анонси

    ЧОДА

    ЧОР

    ЧМР


    Назад

    На Чернігівщині проводиться конкурс «Благодійник року»

    З метою поширення благодійницької діяльності та меценатства на Чернігівщині обласна державна адміністрація за сприяння Чернігівської обласної ради та за підтримки громадськості проводить конкурс «Благодійник року» імені Тарновських.

    Конкурс проводиться щороку у семи номінаціях:

    • «Благодійник року – всеукраїнська бізнес-структура»;
    • «Благодійник року – регіональна бізнес-структура»;
    • «Благодійник року – неприбуткова організація»;
    • «Благодійник року – приватна особа»;
    • «Благодійник року – благодійник-початківець»;
    • «Благодійник року – представник малого бізнесу»;
    • «Благодійник року – кращий волонтер».

    У конкурсі можуть брати участь фізичні та юридичні особи, які надали одно- чи багаторазову благодійну допомогу для розв’язання суспільних проблем Чернігівської області. Претендентів на участь у конкурсі, за їх згодою, можуть висувати органи виконавської влади та місцевого самоврядування, громадські організації, благодійні фонди, заклади освіти, науки, культури, охорони здоров’я, соціального захисту, будь-які особи, які отримали благодійну допомогу, а також самі благодійники.

    Для участі у конкурсі організації або особи, які висувають претендентів, мають заповнити заявку встановленого зразка та надіслати її разом з іншими матеріалами із позначкою «Благодійник року-2018» на адресу Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації (14000, м. Чернігів, вул. Шевченка, 7 або на адресу електронної пошти [email protected] до 20 листопада ц.р.

    До заповненої заявки на участь у благодійному конкурсі в обов’язковому порядку додаються матеріали, які розкривають зміст благодійної діяльності претендента: фотографії, відеозаписи, копії публікацій у ЗМІ, мультимедійні презентації тощо. Переможців буде визначено оргкомітетом конкурсу до Дня благодійництва, який відзначається, відповідно до Указу Президента України від 13.12.2007 № 1220 «Про День благодійництва», щорічно у другу неділю грудня.

    При подачі заявок на конкурс слід звернути увагу на громадські організації, волонтерів, підприємства та організації, які здійснююють допомогу Збройним Силам України, вимушеним переселенцям, а також членам загиблих та поранених бійців АТО.

    Контактна особа: Легейда Олена Вікторівна, Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації, контактні телефони: (0462) 67-86-94, 0506649142.

    Заявка.doc

     

    Назад

    Президент України

    ВРУ

    КМУ

    Мінрегіон

    data

    economy

    academy

    teplo

    teplo

    teplo