Анонси

    ЧОДА

    ЧОР

    ЧМР


    Назад

    Незабаром розпочнеться будівництво амбулаторій загальної практики сімейної медицини

    У Чернігівській області заплановано будівництво 21 об’єкту амбулаторій загальної практики сімейної медицини, замовником робіт з будівництва 18-ти визначено Управління капітального будівництва облдержадміністрації.

    На розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості, відповідно - на будівництво амбулаторій  виділені кошти з обласного бюджету та за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам понад 80 мільйонів гривень та передбачається співфінансування місцевими громадами.

    На даний час, з метою забезпечення реалізації даної програми, Управлінням капітального будівництва уже за 16-ма договорами суперфіцію зареєстровано право користування земельною ділянкою для будівництва будівель амбулаторій у сільській місцевості області.

    По 7-ми об’єктах амбулаторій загальної практики сімейної медицини прийнято проектно-кошторисну документацію на будівництво, та укладено 13 договорів на виготовлення проектної документації по об’єктах амбулаторій.

    Також уже відбулися аукціони по 7-ми об’єктах амбулаторій загальної практики сімейної медицини, а саме: в с.Киїнка Чернігівського району, с.Чорнотичі Сосницького району, с. Вертіївка Ніжинського району, с. Турья Сновського району, с. Бахмач Бахмацького району, с. Кобижча Бобровицького району та с. Салтикова Дівиця Куликівського району. По вищезазначених об’єктах здійснено перевірку договірної ціни учасників тендерних торгів.

    Одразу після укладання договорів підрядні організації розпочнуть будівельні роботи.

     

    Назад

    Президент України

    ВРУ

    КМУ

    Мінрегіон

    data

    economy

    academy

    teplo

    teplo

    teplo