Анонси

    ЧОДА

    ЧОР

    ЧМР


    Назад

    В області стан доріг значно поліпшився

    Цьогоріч Управлінням капітального будівництва відремонтовано значну кількість автомобільних доріг загального користування місцевого значення та комунальної власності області. Протяжність  доріг загального користування місцевого значення, які мали незадовільний стан, скоротилася на 39 %.

    Наразі роботи з поточного середнього ремонту  виконані на 123 ділянках автомобільних доріг області, з них 56 -  місцевого значення та 67 - комунальної власності.  

    На даний час, Управлінням майже виконані заплановані обсяги на 2018 рік. Ведуться роботи з середнього поточного ремонту на 1-й автомобільній дорозі комунальної власності та продовжуються роботи з капітального ремонту вулиці Незалежності у м.Ніжин.

    Слід зазначити, що заплановані  роботи на дорогах виконуються в повному обсязі  відповідно до встановлених строків. Спеціалістами Управління постійно здійснюється технічний нагляд за ходом виконання робіт, а також обстежується стан придорожніх насаджень у смугах відведення автомобільних доріг загального користування місцевого значення.

    Також, наразі Управлінням проводиться формування переліку об’єктів будівництва, реконструкції, ремонту і утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах на 2019 рік. Враховуються всі звернення та пропозиції органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та громадян, які надходять до Управління щодо ремонту доріг. Після обстеження запропонованих доріг,  розглядається можливість їх включення до названого  переліку виходячи із можливостей фінансового забезпечення виконання ремонтних робіт.

    В той же час, з метою поліпшення транспортно-експлуатаційного стану мережі автомобільних доріг загального користування місцевого значення та споруд на них, забезпечення безперервного транспортного сполучення, створення безпечних та комфортних умов для учасників дорожнього руху, Управлінням розроблено Регіональну програму розвитку автомобільних доріг загального користування місцевого значення на 2019-2022 роки та Обласну програму підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Чернігівській області на 2019-2020 роки.

    Реалізація програм розпочнеться у 2019 році після затвердження їх на сесії Обласної ради.

     

     

     

    Назад

    Президент України

    ВРУ

    КМУ

    Мінрегіон

    data

    economy

    academy

    teplo

    teplo

    teplo