Анонси

    ЧОДА

    ЧОР

    ЧМР


    Назад

    Ремонтується чернігівський стадіон «Юність»

    Управління капітального будівництва ОДА є замовником виконання будівельних робіт на об’єкті: «Реконструкція стадіону Спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з футболу «Юність» по проспекту Перемоги, 110 в м.Чернігові».

    Наразі там виконуються монтажні роботи по улаштуванню трибун, ведеться укладка покриття футбольного поля. Уже частково виконані оздоблювальні роботи під трибунних приміщень.

    Також проектом реконструкції даного об’єкту передбачено капітальний ремонт бігових доріжок, установлення додаткового освітлення та табло.

    Взагалі, роботи з реконструкції стадіону розпочалися ще у минулому році. Після коригування проектної документації у жовтні поточного року Управлінням капітального будівництва проведені процедури  відкритих торгів та укладені договори підряду про закупівлю робіт за державні кошти.

    Роботи виконуються згідно календарного графіку виконання робіт.

    Технічний нагляд за виконанням робіт з реконструкції стадіону «Юність» здійснюється Управлінням капітального будівництва ОДА.

    Слід зазначити, що реконструкція стадіону «Юність» фінансується  з Державного фонду регіонального розвитку та з обласного бюджету.

    Назад

    Президент України

    ВРУ

    КМУ

    Мінрегіон

    data

    economy

    academy

    teplo

    teplo

    teplo