Анонси

    ЧОДА

    ЧОР

    ЧМР


    Назад

    У 2019 році області отримають майже 8 млрд грн з ДФРР на будівництво важливих соціальних об’єктів

    У державному бюджеті на наступний рік закладено 7,67 млрд грн Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР), розпорядником коштів яких є Мінрегіон. Вони спрямовуватимуться на реалізацію важливих проектів на місцях, зокрема, будівництво та реконструкцію шкіл, дитсадків, лікарень, спортивних та інших інфраструктурних об’єктів.

    «Тішить, що у 2019 році державна підтримка важливих проектів у регіонах зростає. У Державному фонді регіонального розвитку на наступний рік закладено близько 7,7 млрд гривень, тоді як в 2018 році було передбачено 6 млрд. Це чудова нагода реалізувати на місцях більше важливих проектів», — повідомив заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Лев Парцхаладзе.

    У 2018 році в Державному фонді регіонального розвитку було передбачено 6 млрд гривень коштів для реалізації проектів, які були розподілені на понад 800 проектів регіонального розвитку у всіх областях України.

    Нагадаємо, 23 листопада 2018 року Верховна Рада України підтримала в другому читанні законопроект №9000 про Державний бюджет на 2019 рік. 7 грудня Закон був підписаний Президентом Петром Порошенком. Він вступить в дію з 1 січня 2019 року.

    http://www.minregion.gov.ua

     

    Назад

    Президент України

    ВРУ

    КМУ

    Мінрегіон

    data

    economy

    academy

    teplo

    teplo

    teplo