Анонси

    ЧОДА

    ЧОР

    ЧМР


    Назад

    Новини з ОТГ: короткий дайджест

     

    Минулого тижня у Салтиковій Дівиці Куликівської ОТГ розпочали будівництво нової лікарської амбулаторії загальної практики сімейної медицини за кошти державного бюджету в рамках програми «Сільська медицина». Загальна вартість проекту — понад шість мільйонів гривень, в тому числі співфінансування із селищного бюджету — 621,4 тисячі гривень.

    Завершити роботи планують у вересні цього року.

    Сновська ОТГ

    У Сновську розпочали капітальний ремонт будинку культури. Вартість проекту — понад 1,35 мільйона гривень. Фінансування здійснюється за рахунок державної субвенції на соціально-економічний розвиток окремих територій. При цьому з міського бюджету виділено майже 40,7 тисячі гривень.

    Кіптівська ОТГ

    Фахівець з оцінки, навчання та моніторингу американської компанії DEXIS CONSULTING GROUP Макс Шанстрьом вивчав результати реалізації проекту USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку» в Кіптівській громаді. Завдяки проекту зібрано повну інформацію про земельні ресурси громади, виготовлено картографічну основу, встановлено спеціальну програму, яка дозволяє землевпоряднику сільської ради, не виходячи з кабінету, бачити в он-лайн режимі кожен клаптик землі.

    А в Сосницькій та Коропській громадах жителі думають над проектами, які можна подати на конкурс «Громадський бюджет». Прийом заявок триває. До речі, у Сосницькій ОТГ на "бюджет участі" виділили 250 тисяч гривень.

    Департамент інформаційної діяльності та
    комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

     

    Назад

    Президент України

    ВРУ

    КМУ

    Мінрегіон

    data

    economy

    academy

    teplo

    teplo

    teplo