Анонси

    ЧОДА

    ЧОР

    ЧМР


    Назад

    До відома підприємців області, які зацікавлені в експорті своєї продукції на європейські ринки та шукають іноземних партнерів!!!

    16 травня 2019 року у Варшаві відбудеться ювілейний Х Міжнародний форум «Дні українського бізнесу в Польщі».

    Проведення щорічного міжнародного бізнес-форуму в Україні та Польщі започатковано в 2014 році з метою створення майданчику для обміну ідеями, налагодження співпраці та сприяння зростанню притоку прямих іноземних інвестицій в українську економіку. Так, у листопаді 2014-2018 роках відбулись І, ІІІ, V, VІІ та IX міжнародні форуми «Дні польського бізнесу в Україні», а у травні 2015-2018 роках були проведені ІІ, ІV, VІ та VІІІ форуми «Дні українського бізнесу в Польщі».

    Організатором заходу виступає Асоціація українського бізнесу в Польщі разом з Юридичною Групою EUCON. Співорганізатори форуму: Конфедерація Роботодавців Lewiatan та Польська Агенція Інвестицій та Торгівлі. Форум традиційно пройде під патронатом Посольства України в Республіці Польща та за підтримки Міністерства інвестицій та розвитку Республіки Польща і Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.

    Під час цьогорічного форуму у Варшаві заплановано обговорити зміни в динаміці розвитку торгово-економічної співпраці України та Польщі, перспективи реалізації спільних дорожніх інфраструктурних проектів, проектів у сфері відновлювальної енергетики та енергозбереження, тенденції розвитку польсько-української співпраці в сфері будівництва і нерухомості, останні новинки в сфері будівельних матеріалів та ін.

    Контактна особа: Олена Вакулік, тел. +380 (44) 238 09 44, e-mail:[email protected].

    додаток-форуми.pdf

    Назад

    Президент України

    ВРУ

    КМУ

    Мінрегіон

    data

    economy

    academy

    teplo

    teplo

    teplo