Анонси

    ЧОДА

    ЧОР

    ЧМР


    Назад

    На Чернігівщині продовжуються роботи з будівництва сучасних сільських медамбулаторій

    Як уже зазначалося раніше, на Чернігівщині цьогоріч планується відкрити 21 нову сільську амбулаторію.

    Розпорядженням голови обласної державної адміністрації від 28.08.2018 № 490 «Про визначення замовників робіт» зі змінами, замовником робіт 18 амбулаторій визначено Управління капітального будівництва ОДА та трьох -  Корюківська, Носівська міські та Іванівська сільська ради.

    На будівництво цих об’єктів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості, за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам, виділено понад 74,1 мільйона гривень. Співфінансування з місцевих бюджетів склало майже 9,24 мільйона.

    На даний час в області виконується 18 договорів підряду з будівництва амбулаторій.

    В селах Бахмач Бахмацького району, Кобижчі Бобровицького району, Нехаївці Коропського району, Чорнотичах Сосницького району та Холмах Корюківського району наразі здійснюються роботи по муруванню зовнішніх та несучих стін майбутніх амбулаторій.

    Роботи по влаштуванню фундаменту виконуються на об’єктах  будівництва в селах Грем’яч Новгород-Сіверського району, Вертіївці Ніжинського району, Стольному Менського району, Тур’ї  Щорського району, Наумівці Корюківського району та Володьковій Дівиці Носівського району.  

    Наразі зводяться капітальні стіни будівлі амбулаторії в селі Хоробичі Городнянського району та укладаються покрівельні стропила на будівлях в Киїнській та Іванівській амбулаторіях Чернігівського району.

    На об’єкті будівництва медзакладу в селі Салтикова Дівиця Куликівського району також виконуються покрівельні роботи, а саме - підбивання вітрових дощок та утеплюється фасад шляхом облицювання його сайдингом.

    Управлінням капітального будівництва постійно контролюється стан реалізації в області проектів нового будівництва сільських амбулаторій та відповідно, забезпечується технічний нагляд за їх будівництвом.

    Назад

    Президент України

    ВРУ

    КМУ

    Мінрегіон

    data

    economy

    academy

    teplo

    teplo

    teplo