Анонси

    ЧОДА

    ЧОР

    ЧМР


    Назад

    В області продовжується ремонт доріг загального користування місцевого значення

    Відповідно до визначених галузевих повноважень, Управління капітального будівництва облдержадміністрації виконує функції замовника будівництва, ремонту, експлуатації та утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, мостів та інших штучних споруд на них.

    В даний час Управлінням уже укладено всі договори по виготовленню проектної документації з поточного середнього ремонту  автомобільних доріг місцевого значення, які заплановані на 2019 рік.

    Наразі оголошено 17 процедур відкритих торгів на загальну суму 29 447 210,0 грн. з поточного середнього ремонту автомобільних доріг комунальної власності у населених пунктах, з капітального ремонту мосту через річку Десна в Новгород-Сіверському  районі та по об’єкту будівництва проїзної частини вулиці Скоробагатого в місті Семенівка Семенівського району. Процедури відкритих торгів Управлінням будуть оголошуватись й надалі.

    Незабаром на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення області інтенсивно розпочнуться ремонтні роботи. Договори  з експлуатаційного утримання автомобільних доріг укладено з ТОВ «Ніжинська ПШМК» та ТОВ «Транс Лайн Груп» та наразі уже ліквідовано близько 1000,0 кв.м ямковості.

    Управління капітального будівництва облдержадміністрації і надалі докладатиме всі зусилля для належного здійснення організації та контролю за будівництвом, ремонтом та утриманням автомобільних доріг загального користування місцевого значення, а також відповідних інженерних комунікацій і споруд на них.

     

     

    Назад

    Президент України

    ВРУ

    КМУ

    Мінрегіон

    data

    economy

    academy

    teplo

    teplo

    teplo