Анонси

    ЧОДА

    ЧОР

    ЧМР


    Назад

    Андрія Тишину призначено начальником Управління капітального будівництва Чернігівської обласної державної адміністрації

    Відповідно до розпорядження голови обласної державної адміністрації від 08 травня 2019 року № 84-к, за погодженням з Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, на посаду начальника Управління капітального будівництва ОДА призначено Андрія Тишину.

    До призначення на посаду начальника Управління капітального будівництва ОДА Андрій Олександрович займав керівні посади в приватних комерційних структурах та очолював ДП «Чернігівський облавтодор».

    Андрій Тишина є уродженцем Чернігівщини, вищу освіту здобув у Національному транспортному університеті.

    Представляючи Андрія Олександровича колективу, очільник області побажав йому плідної та ефективної праці у довіреному напрямку.

    Андрій Олександрович має великий досвід роботи у галузі будівництва, тож, я переконаний, що він впорається зі своїми обов‘язками. Головна вимога до нового керівника – ефективне будівництво соціальних об’єктів і доріг із прозорим фінансуванням, – наголосив Олександр Мисник.

    Також голова ОДА зробив акцент на налагодженій спільній праці для вирішення найголовніших питань діяльності Управління з виконання функцій замовника будівництва об’єктів інфраструктури та будівництва, ремонту, експлуатації та утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, мостів та інших штучних споруд на них.

     

     

     

     

    Назад

    Президент України

    ВРУ

    КМУ

    Мінрегіон

    data

    economy

    academy

    teplo

    teplo

    teplo