Анонси

    ЧОДА

    ЧОР

    ЧМР


    Назад

    Комісія при Мінрегіоні погодила перелік проектів для ОТГ області

    Цьогоріч з державного бюджету 39 об’єднаним територіальним громадам Чернігівщини передбачено субвенцію на формування інфраструктури в розмірі 134,123 мільйона гривень.

    Комісія при Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та жилого-комунального господарства України погодила 168 інфраструктурних проектів ОТГ на загальну суму 132,723 мільйона гривень.

    За ці кошти найбільше буде впроваджено проектів з відновлення систем вуличного освітлення – 79. Крім того, проведуть капітальні ремонти 33 будівель бюджетних установ з обов’язковим застосуванням енергоефективних технологій, чотири капітальні ремонти систем водопостачання та водовідведення. Громади також реалізовуватимуть 22 проекти з капітального ремонту проїзної частини автомобільних доріг комунальної власності, 26 – із закупівлі транспортних засобів спеціального призначення та комплектувальних виробів до них для комунальних підприємств. Також придбають 3 шкільні автобуси. Одна ОТГ впроваджуватиме проект створення сучасних систем організації управління громадою (комунікаційних мереж, баз даних, систем оповіщення населення).

    За інформацією Департаменту економічного
    розвитку Чернігівської облдержадміністрації

    Назад

    Президент України

    ВРУ

    КМУ

    Мінрегіон

    data

    economy

    academy

    teplo

    teplo

    teplo