Анонси

    ЧОДА

    ЧОР

    ЧМР


    Назад

    Стажування громадян в Управлінні капітального будівництва

         Відповідно до частини дев'ятої статті 48 Закону України "Про державну службу" та з метою ознайомлення з функціонуванням державної служби громадян з числа молоді, які не перебувають на посадах державної служби, Управлінням капітального будівництва облдержадміністрації 19 липня 2019 року за № 39/1299 зареєстровано в Головному територіальному управлінні юстиції у Чернігівській області наказ від 09 липня 2019 року № 240 "Про затвердження Порядку стажування громадян з числа молоді, які не перебувають на посадах державної служби в Управлінні капітального будівництва Чернігівської обласної державної адміністрації".

         Основною метою стажування є залучення молодих та вмотивованих спеціалістів до роботи на державній службі, ознайомлення їх зі специфікою діяльності державних органів та набуття ними практичного досвіду роботи на державній службі.

       Звертаємо увагу, що під терміном «молодь» розуміють громадян України віком до 35 років, які є студентами вищих навчальних закладів або отримали вищу освіту та не перебувають на посадах державної служби.

       Стажування молоді може здійснюватися як з ініціативи керівника державної служби або керівника державного органу, так і керівників вищих навчальних закладів, молодіжних громадських формувань та осіб, які бажають пройти стажування. За результатами стажування готується довідка або характеристика, що містить інформацію про результати стажування з відображенням рівня професійної підготовки стажиста, одержаних ним знань та навичок, професійних, ділових та особистих якостей.

         Організація і проходження стажування в Управлінні капітального будівництва визначається відповідним Порядком, з яким можна ознайомитися  нижче.

    Про затвердження Порядку стажування громадян з числа молоді, які не перебувають на посадах державної служби УКБ 240.PDF 

    Назад

    Президент України

    ВРУ

    КМУ

    Мінрегіон

    data

    economy

    academy

    teplo

    teplo

    teplo