Анонси

    ЧОДА

    ЧОР

    ЧМР


    Назад

    В облдержадміністрації відблася нарада щодо виконання мобілізаційних завдань у Чернігівській області

      29 серпня в Чернігівській обласній державній адміністрації  за ініціативи Управління капітального будівництва обласної державної адміністрації,  сектору мобілізаційної роботи апарату обласної державної адміністрації відбулася нарада щодо виконання мобілізаційних завдань на будівництво об’єктів для забезпечення потреб Збройних Сил України в особливий період та важливості узгоджених дій Управління та підрядних організацій для обороноздатності країни.

      Начальник Управління Андрій Тишина зазначив, що головна мета сьогоднішньої зустрічі – визначення потенційних виконавців підрядних організацій області для своєчасного укладання мобілізаційних договорів.

      Олена Тимошенко, завідувач сектору мобілізаційної роботи апарату облдержадміністрації, наголосила на важливості своєчасного та ефективного виконання державного замовлення.

      Управління капітального будівництва Чернігівської ОДА та сектор мобілізаційного забезпечення апарату облдержадміністрації будуть всіляко сприяти діяльності будівельних підприємств.

     

        

    Назад

    Президент України

    ВРУ

    КМУ

    Мінрегіон

    data

    economy

    academy

    teplo

    teplo

    teplo