Анонси

    ЧОДА

    ЧОР

    ЧМР


    Назад

    Для Чернігівщини у Мінрегіоні попередньо погодили пропозиції розподілу залишку субвенції на розвиток сільської медицини

    У Мінрегіоні під головуванням Міністра розвитку громад та територій України Альони Бабак, 25 жовтня 2019 року, відбулось засідання Комісії з розгляду переліку проектів та заходів, що фінансуються за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості. Зокрема мова йшла про кошти нерозподіленого залишку субвенції.

    Начальник  Управління капітального будівництва Андрій Тишина представляв область у частині використання коштів та реалізації проекту  «Доступна медицина» у сільській місцевості.

    Управлінням охорони здоров’я Чернігівської ОДА було додатково запропоновано дофінансування двох проектів з капітального ремонту вже існуючих амбулаторій в селі Чемер Козелецького району та селі Мрин Носівського району.

     Комісією одностайно було проголосовано за підтримку реалізації цих проектів, реалізація яких розпочнеться в цьому році і продовжиться в наступному.

     Під час засідання Міністр розвитку громад та територій України Бабак Альона Валеріївна проговорила необхідність врегулювання цінової політики будівельних робіт та наголосила, що відповідальність за якість проектів, їх вартісні показники несуть замовники будівництва та персонально голови обласних державних адміністрацій.

     

    Назад

    Президент України

    ВРУ

    КМУ

    Мінрегіон

    data

    economy

    academy

    teplo

    teplo

    teplo