Анонси

    ЧОДА

    ЧОР

    ЧМР


    Назад

    Обласний конкурс «Благодійник року» імені меценатів Тарновських

    На виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації від  05.03.2008 №79 «Про проведення обласного конкурсу «Благодійник року» імені меценатів Тарновських», з метою поширення благодійницької діяльності та меценатства на Чернігівщині обласна державна адміністрація за сприяння обласної ради та за підтримки громадськості проводить обласний конкурс «Благодійник року» імені меценатів Тарновських.

       Конкурс проводиться щороку у семи номінаціях:

    «Благодійник року — всеукраїнська бізнес-структура»;
    «Благодійник року — регіональна бізнес-структура»;
    «Благодійник року — неприбуткова організація»;
    «Благодійник року — приватна особа» (передбачає визначення трьох переможців);
    «Благодійник року — благодійник-початківець»;
    «Благодійник року — представник малого бізнесу»;
    «Благодійник року —- кращий волонтер».

       У конкурсі можуть брати участь фізичні та юридичні особи, які надали одно- чи багаторазову благодійну допомогу для розв’язання суспільних проблем Чернігівської області. Претендентів на участь у конкурсі, за їхньою згодою, можуть висувати органи виконавчої влади та місцевого самоврядування, громадські організації, благодійні фонди, заклади освіти, науки, культури, охорони здоров’я, соціального захисту, будь-які особи, які отримали благодійну допомогу, а також самі благодійники.

       Для участі у конкурсі організації або особи, які висувають претендентів, мають заповнити заявку встановленого зразка (додається) та надіслати її разом з іншими матеріалами із позначкою «Благодійник року-2019» на адресу Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації (14000, м. Чернігів, вул. Шевченка, буд. № 7) або на адресу електронної пошти ([email protected]до 25 листопада.

      До заповненої заявки на участь у благодійному конкурсі в обов’язковому порядку додаються матеріали, які розкривають зміст благодійної діяльності претендента: фотографії, відеозаписи, копії публікацій у ЗМІ, мультимедійні презентації тощо. Переможців буде визначено оргкомітетом конкурсу до Дня благодійництва, який відзначається  щорічно у другу неділю грудня.

       Контактна особа: головний спеціаліст Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Бабич Людмила Петрівна. Контактні телефони: (0462) 66-92-19.

    Заявка на участь в обласному конкурсі Благодійник року імені меценатів Тарновських.pdf 

    За інформацією Чернігівської ОДА

    Назад

    Президент України

    ВРУ

    КМУ

    Мінрегіон

    data

    economy

    academy

    teplo

    teplo

    teplo