Анонси

    ЧОДА

    ЧОР

    ЧМР


    Назад

    Відбулась зустріч начальника Управління капітального будівництва Андрія ТИШИНИ з представниками Андріївського старостинського округу Михайло-Коцюбинської селищної ради

         7 листопада відбулась зустріч начальника Управління капітального будівництва Андрія ТИШИНИ з старостою Андріївського старостинського округу Михайло-Коцюбинської селищної ради Мариною ГАЛЬКО і депутатами селищної ради Тетяною БЕЗЛЮДНОЮ та Дмитром ШКУРАТОМ. Представники Андріївської громади звернулись до Управління з клопотанням про включення до переліку об’єктів , які будуть фінансуватися за рахунок коштів державної субвенції проект капітального ремонту відрізку комунальної дороги по вулиці Озерна в селі Андріївка.

        Начальник Управління Андрій ТИШИНА пояснив, що розподіл коштів відбувається пропорційно до протяжності доріг районів області і Управління принципово дотримується цього принципу задля прозорості і зрозумілості процедур.

        «Ми отримуємо надзвичайно багато запитів щодо  ремонту доріг в громадах, адже протяжність мережі автомобільних доріг загального користування місцевого значення, які знаходяться  в підпорядкуванні Управління, складає 4 760,2 км, більшість із них знаходяться у вкрай незадовільному технічному стані. Пріоритетними на сьогодні є дороги, які використовуються для маршрутів шкільних автобусів та автобусного сполучення між населеними пунктами» - зазначив Андрій Олександрович.  

        Щодо ремонту доріг комунальної власності пріоритет вибору об’єктів комунальної власності передано головам РДА, які мають консолідувати думку громад та визначатись з переліком об’єктів.

    Назад

    Президент України

    ВРУ

    КМУ

    Мінрегіон

    data

    economy

    academy

    teplo

    teplo

    teplo