Анонси

    ЧОДА

    ЧОР

    ЧМР


    Назад

    Завершено реконструкцію стадіону Спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з футболу «Юність»

    На Чернігівщині з’явився ще один сучасний стадіон для занять спортом – на базі спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з футболу «Юність» у Чернігові.

    Наразі, згідно термінів виконання проєкту, всі ремонтно-будівельні роботи завершені і учні спортивної школи відвідують заняття. На стадіоні зробили трибуни на три тисячі місць, футбольне поле вклали штучним покриттям, а легкоатлетичні доріжки - гумовим. Відремонтували підтрибунне приміщення, де розміщені медичний пункт, роздягальні та кімнати арбітрів.

    Будівельні роботи здійснені за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку (майже 47,3 мільйона гривень) та співфінансування з обласного бюджету  (майже 6,3 мільйона).

    Кошти Державного фонду регіонального розвитку спрямовуються на виконання інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку (у тому числі проектів співробітництва та добровільного об’єднання територіальних громад), що мають на меті розвиток регіонів, створення інфраструктури індустріальних та інноваційних парків і відповідають пріоритетам, визначеним у Державній стратегії регіонального розвитку та відповідних стратегіях розвитку регіонів.

     
          

    Назад

    Президент України

    ВРУ

    КМУ

    Мінрегіон

    data

    economy

    academy

    teplo

    teplo

    teplo