Анонси

    ЧОДА

    ЧОР

    ЧМР


    Назад

    На Чернігівщині проєкт «5 шкіл, 5 садочків, 5 спортивних об’єктів» вийшов на завершальну стадію

    П’ятнадцять проєктів будівництва, реконструкції та капітального ремонту шкіл, садочків та спортивних об’єктів планують втілити у життя на Чернігівщині в рамках програми «Велике будівництво» у 2020 році.

    На їх реалізацію планується залучити 107,6 мільйона гривень бюджетних коштів.

    Переважна більшість вказаних проєктів буде реалізована цього місяця. Хоч є вже й заклади, де приймають учнів або вихованців, як, наприклад, у Носівській школі №5 або в дитячому садочку в Черешеньках на Коропщині.

    Повністю завершені реконструкція наявного та будівництво другого корпусу школи-гімназії в Прилуках, теплореновація школи в Журавці Варвинського району, реконструкція школи №1 у Корюківці та дошкільних навчальних закладів «Золотий ключик» (м. Бобровиця) та «Кручайлик» (м. Ніжин), зали для фізкультурно-оздоровчих занять у Семенівці. Триває оформлення сертифікатів готовності цих об’єктів до експлуатації. Ще два – три тижні — і в цих установах лунатимуть дитячі голоси.

    Відсоток виконання будівельних робіт на інших об’єктах становить від 50 до 96%. Проте всі вони, за твердженням підрядників, будуть завершені у жовтні. Виняток становить впровадження комплексних заходів з теплореновації школи № 2 у Городні. Ступінь будівельної готовності там – 45%. Закінчити будівельні роботи планують до 20 листопада.

    Крім того, за державною програмою «Велике будівництво» в області реконструюють 9 приймальних відділень опорних лікарень та реалізують 64 проєкти з ремонту автомобільних доріг місцевого значення, вулиць і доріг у населених пунктах. Усі вони фінансуються за кошти місцевого та державного бюджетів.

    За інформацією Департаменту інформаційної діяльності та 
    комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації.

    Назад

    Президент України

    ВРУ

    КМУ

    Мінрегіон

    data

    economy

    academy

    teplo

    teplo

    teplo