Анонси

    ЧОДА

    ЧОР

    ЧМР


    Назад

    У Чернігівській ОДА готуються до участі у конкурсі проєктів регіонального розвитку

    Підготовку до участі у конкурсі проєктів регіонального розвитку, які можуть реалізовуватися коштом державного бюджету, отриманих від Європейського Союзу, обговорили на нараді, яку провів 13 жовтня перший заступник голови  облдержадміністрації Віталій Загайний.

    У заході взяли участь керівники структурних підрозділів, автори проєктних ідей та залучені експерти з проєктного менеджменту.

    За словами Віталія Загайного, на основі відпрацьованого залученими експертами та фахівцями переліку проєктних ідей, виокремлено 22 проєкти регіонального розвитку. З них 17 готують структурні підрозділи Чернігівської ОДА, 3 – Агенція регіонального розвитку області, та 2 –  Центральним органам виконавчої влади (Мінекономіки та Міносвіти). Від органів місцевого самоврядування області для участі в конкурсі планується подати 21 проєкт.

    Про процедуру реєстрації проєктів на електронній платформі Мінрегіону поінформувала присутніх Ольга Гришко, начальник Управління регіонального розвитку та інфраструктури облдержадміністрації.

    Вона звернула увагу, що розроблені проєкти подаються Мінрегіону в електронному вигляді через електронну платформу - https://sectoral.minregion.gov.ua. А документи для участі у конкурсі, підписуються виключно керівником заявника проєкту кваліфікованим електронним підписом.

    Розробники проєктів прозвітували про стан готовності до участі в конкурсі та обговорили проблемні питання при подачі документів.

    Підсумовуючи засідання, Віталій Загайний нагадав присутнім, що прийом заявок на участь у конкурсі завершується 20 жовтня і в найближчі дні буде сформовано план-графік реєстрації проєктів, які подаватимуться Чернігівською ОДА.

    - Наразі ми здійснюємо щотижневий моніторинг зазначених проєктів та аналіз стану їх готовності, адже необхідно  у максимально стислі терміни завершити роботу над розробкою проєктів регіонального розвитку та розпочати їх розміщення на е-платформі, - наголосив перший заступник голови облдержадміністрації.

     

    Назад

    Президент України

    ВРУ

    КМУ

    Мінрегіон

    data

    economy

    academy

    teplo

    teplo

    teplo