Анонси

    ЧОДА

    ЧОР

    ЧМР


    Назад

    Створено інтерактивну мапу нового адміністративно-територіального устрою

    За ініціативи Міністерства розвитку громад та територій на порталі «Децентралізація» з’явилася інтерактивнасторінка нового адміністративно територіального устрою,на якій зібрані основні дані про нові адміністративно-територіальні одиниці – територіальні громади та райони – у різних форматах.

    «Інтерактивна сторінка нового адміністративно-територіального устрою з набором даних для вільного завантаження, користування та розповсюдження – чергове підтвердження того, що ми зацікавлені у прозорості і максимальному поширенні знань про ті зміни, які відбулися і ще відбудуться в країні завдяки децентралізації», – зазначив заступник Міністра розвитку громад та територій України В’ячеслав Негода.

    Щоб швидко знайти ту чи іншу територіальну громаду, можна скористатися інтерактивною мапою. Загальні характеристики нового АТУ країни в цілому і кожної області окремо є у розділі «Атлас». У розділі «Межі АТУ» для вільного завантаження розміщені полігональні шари геопросторових даних меж областей, районів та територіальних громад. Найближчим часом ця сторінка поповниться даними про нові коди одиниць адміністративно-територіального устрою (КОАТУУ), детальною інформацією про склад нових районів.

    Картографічні матеріали підготовлено за підтримки проекту «Підтримка належного врядування в місцевих громадах, як складової реформи децентралізації» Координатора проєктів ОБСЄ в Україні.

    Сторінку проєкту створено за підтримки Товариства дослідників України.

     

     

    Назад

    Президент України

    ВРУ

    КМУ

    Мінрегіон

    data

    economy

    academy

    teplo

    teplo

    teplo