Анонси

    ЧОДА

    ЧОР

    ЧМР


    Назад

    Програма Президента «Велике будівництво» в 2020 році: головні цифри та факти

    У 2020 році Програма Президента «Велике будівництво», яку реалізує Мінрегіон у співпраці з місцевою владою, в частині 100 шкіл / 100 дитячих садочків / 100 спортивних об’єктів повністю виконана і по деяким напрямами навіть перевиконана.

    Завдяки «Великому будівництву» збудовані, реконструйовані та капітально відремонтовані 114 шкіл. Створено понад 9,5 тисяч нових учнівських місць і в зручних умовах відтепер навчаються понад 65 тисяч школярів.

    Окрім того будівельні роботи закінчені у 100 дитячих садочках по всій країні. Створено нові місця у дитсадках для майже 6 тисяч дітей. Для 15 тисяч покращені умови для навчання.

    Також  минулого  року  в  межах  «Великого будівництва»  створено  та  відновлено 101 спортивний об’єкт. Це стадіони, фізкультурно-спортивні комплекси, спортивні поля, інфраструктура для водних видів спорту, які вже приймають відвідувачів. Загалом понад 8 мільйонів людей отримали змогу займатись спортом в комфортних сучасних умовах.

    Мінрегіон розпочинає серію публікацій, в якій докладно розповість про виконання Програми у кожній області та по кожному об’єкту.

    Програма Президента України «Велике будівництво 2020» (презентаційні матеріали)

     

    За інформацією Міністерства розвитку громад та територій України

    Назад

    Президент України

    ВРУ

    КМУ

    Мінрегіон

    data

    economy

    academy

    teplo

    teplo

    teplo