Анонси

    ЧОДА

    ЧОР

    ЧМР


    Назад

    Чернігівщина отримала три мости від французьких партнерів

    У рамках підтримки, яка надається Францією Україні і яка координується Центром з подолання криз та надання підтримки (CDCS) Міністерства закордонних справ Франції у співпраці з Посольством Франції в Україні та за сприяння Чернігівської обласної військової адміністрації отримано три ферменні мости Бейлі (Ponts Bailey/Bailey Bridge).

    Дані конструкції – це металеві решітчасті мости довжиною 21 м, 30 м та 42 м, дорожня поверхня яких складається з дерев’яного настилу, ширина колії 3,22 м. Кожен з цих мостів може витримати навантаження транспорту, включаючи великовагові автомобілі.

    Вторгнення ворога на територію Чернігівської області нанесло значної шкоди об’єктам дорожнього господарства. У лютому-березні в ході активних бойових дій на дорогах загального користування місцевого значення було зруйновано 8 мостів. Після деокупації області за координації Управління капітального будівництва відновлено 1 міст, а на 7 локаціях влаштовані тимчасові об’їзди.

    Управлінням капітального будівництва Чернігівської облдержадміністрації як балансоутримувачем автомобільних доріг загального користування місцевого значення та штучних споруд на них, було проведено аналіз та визначені місця, на яких передбачається встановлення наданих мостів. Після встановлення мостових конструкцій на запланованих місцях відбудеться покращення логістики, забезпечиться стале функціонування та безперешкодний проїзд автомобільними дорогами загального користування місцевого значення, що матиме безпосередній вплив не тільки на функціонування економіки обласного центру, а й для забезпечення національної безпеки та оборони області.

    Наразі проводяться підготовчі роботи по впорядкуванню місць проведення робіт. По їх завершенню підрядними організаціями почнеться монтаж та зведення даних мостів. Для прискорення робіт, а також дотримання всіх належних умов монтажу, представниками французької сторони планується проведення онлайн міні-інструктажів для фахівців замовника та підрядника.

     

    Назад

    Президент України

    ВРУ

    КМУ

    Мінрегіон

    data

    economy

    academy

    teplo

    teplo

    teplo