Анонси

    ЧОДА

    ЧОР

    ЧМР


    Назад

    «Прозорість і підзвітність»: у Чернігівській обласній лікарні перевірили хід виконання ремонтних робіт

    Очільник робочої групи «Прозорість і підзвітність», перший заступник голови ОДА Костянтин Мегем та начальник Управління капітального будівництва ОДА Ярослав Слєсаренко вчора відвідали обласну лікарню. Близько пів року там у приміщенні відділення щелепно-лицьової хірургії та хірургічної стоматології триває капітальний ремонт  коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. На його проведення виділено близько 10 мільйонів гривень.

    Нагадаємо, хірургічний корпус обласної лікарні зазнав серйозних руйнувань внаслідок обстрілів російськими військами у лютому-березні 2022 року.

    У будівлі замінили пошкоджену частину даху, віконні та дверні блоки, провели внутрішні електромонтажні та сантехнічні роботи (проклали комунікації та змонтували обладнання), відремонтували опалення, систему вентиляції, уклали плитку та поштукатурили й пофарбували стіни.

    Також облаштували системи протипожежного захисту та медичного газопостачання, змонтували частину медичного обладнання.

    «Роботи вже фактично завершені. Сподіваємось, що на початку квітня об’єкт буде введено в експлуатацію», – зазначив Костянтин Мегем.

    Використання коштів Фонду ліквідації наслідків збройної агресії постійно перебуває під контролем робочої групи «Прозорість і підзвітність».

    Нагадаємо: на офіційному вебсайті ОДА створена рубрика «Прозорість і підзвітність». За посиланням https://cg.gov.ua/index.php?id=39563&tp=1 можна знайти актуальну інформацію про проведені чи заплановані закупівлі за кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії, а також про проведені закупівлі структурними підрозділами ОДА з пороговою межею від 100 тис. грн. Рубрика постійно оновлюється.

     
     
     
     
     
    За інформацією Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій
     з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації
     

    Назад

    Президент України

    ВРУ

    КМУ

    Мінрегіон

    data

    economy

    academy

    teplo

    teplo

    teplo