Анонси

    ЧОДА

    ЧОР

    ЧМР


    Назад

    На фінішній прямій капітальний ремонт ділянки дороги, що забезпечує транспортне сполучення між двома громадами Ніжинського району

    В рамках президентської програми «Велике будівництво» на Чернігівщині завершується капітальний ремонт двох ділянок дороги,  протяжністю 5,7 кілометрів, на дорозі загального користування місцевого значення О251203 Талалаївка – Лосинівка – Сальне – Шняківка на ділянці км +000 – км 27+100.

    До ремонту на зазначених ділянках автомобільної дороги спостерігались зношеність дорожнього покриття, тріщини, просадки, ямковість та втрата суцільності, а місцями  дорожній одяг був зруйнований повністю, що призводило до зниження безпечної швидкості руху транспортного потоку до 40-50 км/год. Це не відповідало нормативним вимогам для дороги IV категорії – не забезпечувалася розрахункова швидкість руху, створювалися аварійні ситуації, що негативно впливали на умови, безпеку та комфортність руху автотранспорту.

    Також, в межах проектних ділянок дороги знаходяться автобусні зупинки в с. Погребець, які перебували у незадовільному стані зі значною кількістю руйнування та дефектів і потребували ремонту. Вони теж були внесені до проекту капітального ремонту дороги.

    Перша ділянка дороги капітального ремонту починається біля залізничного переїзду біля с. Талалаївка Ніжинського району та має протяжність 1375 метрів. Друга ділянка дороги протяжністю 4355 метрів розпочинається перед селом Погребець Ніжинського району і закінчується на в’їзді в смт Лосинівка, на примиканні до автомобільної дороги загального користування місцевого значення  О251406  Носівка – Лосинівка - Велика Дорога.

    Наразі підрядною організацією ТОВ "НІЖИНСЬКА ПШМК" вже виконані роботи з влаштування шарів дорожнього покриття і проводяться роботи з улаштування узбіч, нанесення дорожньої розмітки, встановлення постійних дорожніх знаків.

    Управління капітального будівництва Чернігівської обласної державної адміністрації разом з підрядною організацією робить все можливе для найшвидшого завершення робіт з капітального ремонту дороги, максимально користуючись сприятливими погодними умовами.

     

    Назад

    Президент України

    ВРУ

    КМУ

    Мінрегіон

    data

    economy

    academy

    teplo

    teplo

    teplo