Анонси

    ЧОДА

    ЧОР

    ЧМР


    Назад

    Попередження про погіршення погодних умов на новорічні свята!

    Управління капітального будівництва Чернігівської облдержадміністрації попереджає водіїв про несприятливі погодні умови - на дорогах Чернігівщини ожеледиця та погіршення видимості.

    З 31 грудня по 4 січня синоптики прогнозують погіршення погодних умов – дощ, сніг, ожеледицю на дорогах, замерзання дощу та мокрого снігу на переохолодженій земній поверхні.

    Так, за даними Українського гідрометеорологічного центру, на 1 січня по Чернігівській області – температура повітря 1-3º тепла протягом доби. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Вночі очікується – дощ, вдень – сніг з дощем.

    Закликаємо водіїв враховувати погодні умови при плануванні поїздок у ці святкові дні та заздалегідь оцінювати обстановку на дорозі!

    Наразі, техніка підрядних організацій перебуває у режимі цілодобового чергування.

    Виконуються роботи з розчищення проїзної частини доріг від снігу та обробки покриття протиожеледними матеріалами на дорогах загального користування місцевого значення.

    У першу чергу техніка виїжджає на дороги з найбільшою завантаженістю та дороги, по яких проходять маршрути шкільних автобусів, здійснюються пасажирські перевезення.

    Враховуючи погоднi умови, звертаємося до водiїв бути уважними та обережними на дорогах у ці святкові дні, дотримуватись правил дорожнього руху та не залишати власнi автомобiлi обабiч вулиць і дорiг, поступатися дорогою спецтехніці, слідкувати за технічним станом свого автомобіля, особливо за станом шин.

    Керуючи транспортними засобами за складних погодних умов, будьте особливо уважними та обережними, обирайте безпечну швидкість та дистанцію руху. Уникайте різкого гальмування, адже гальмівний шлях на промерзлому та мокрому покритті є довшим, тому автомобільний транспорт в обов’язковому порядку має бути перевзутий у зимову гуму.

    Бережіть себе і тих хто поруч!

    Назад

    Президент України

    ВРУ

    КМУ

    Мінрегіон

    data

    economy

    academy

    teplo

    teplo

    teplo