Анонси

    ЧОДА

    ЧОР

    ЧМР


    Назад

    Велике будівництво: У Чернігівській області створюється сучасний простір для молоді

    У Чернігові активними темпами продовжуються ремонтно-будівельні роботи в Обласному молодіжному центрі. Після ремонту приміщення буде пристосовано під Хаб соціального партнерства та інституційного розвитку.  

    Проєкт реалізується в рамках програми Президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» коштом Державного фонду регіонального розвитку за співфінансування з місцевого бюджету. Реставрація будівлі стартувала в грудні 2021 року. Загальна площа об’єкту  – 2655,9 м

    За цей час стовідсотково завершено демонтажні роботи в будівлі. Влаштовано бетонну стяжку круглої зали на другому поверсі та підготовлено основу під бетонну підлогу в блакитній залі.

     

    Одночасно виконуються електромонтажні, сантехнічні та малярні роботи у внутрішніх приміщеннях об’єкту.

     
     

    Наразі будівельники завершують заміну вікон на першому та другому поверсі. Загальна площа замінених віконних блоків - 110 кв. метрів.

     
     
     

    «Хаб – один з наймасштабніших проєктів «Великого будівництва» на Чернігівщині , що реалізується протягом 2021-2023 років. Загальна кошторисна вартість – 58,3 мільйона гривень. Співфінансування з місцевого бюджету складає 5,8 мільйона.

    Усередині будівлю молодіжного центру повністю перебудують, зовні ж пам’ятка архітектури не зміниться — реконструюють фасад та покрівлю. В процесі переобладнання особлива увага буде приділена максимальному дотриманню принципів доступності та безбар’єрності.

    Хаб стане мультифункціональною та доступною платформою для організації інноваційного та підприємницького підходу до розв'язання соціальних проблем області, підвищення ділової активності молоді, навчання, тренінгів, консультацій, переговорів тощо.

     

    Назад

    Президент України

    ВРУ

    КМУ

    Мінрегіон

    data

    economy

    academy

    teplo

    teplo

    teplo