Анонси

    ЧОДА

    ЧОР

    ЧМР


    Назад

    До уваги водіїв та пішоходів: у вихідні дні на Чернігівщині очікуються різкі перепади температури та ожеледиця!

     За даними Українського гідрометеоцентру https://meteo.gov.ua/ua/33135  в період з 14 по 15 січня на території області прогнозується швидка зміна погодних умов, такі температурні «гойдалки» спровокують ожеледицю.

     

    Різкий перепад температури з майже -20º C морозу уночі 13 січня і до 0º C  14 січня вдень та «плюсова» температура 15 січня спричинять появу сильного вітру.

    Крім того, по Чернігівській області на цей період оголошено штормове попередження та посилення північно-західного вітру до 15-20 м/с, вночі очікується мокрий сніг з дощем.

    Закликаємо водіїв, враховувати погодні умови при плануванні поїздок та заздалегідь оцінювати обстановку на дорозі, а пішоходів переходити дорогу тільки у встановлених для цього місцях та бути максимально уважними і обережними.

    Шановні учасники дорожнього руху, враховуйте, що на слизькій дорозі гальмівний шлях автомобілів збільшується, тому водії мають бути уважними та обережними за кермом, обирати безпечну швидкість руху, не допускати різкого гальмування і ризикованих маневрів та знижувати швидкість перед населеними пунктами і пішохідними переходами, а пішоходи при виході на пішохідний перехід – обов’язково переконатися щодо його безпеки!

    Назад

    Президент України

    ВРУ

    КМУ

    Мінрегіон

    data

    economy

    academy

    teplo

    teplo

    teplo