Анонси

    ЧОДА

    ЧОР

    ЧМР


    Назад

    У Харкові під головуванням Президента України Володимира Зеленського відбулося засідання Президії Конгресу місцевих та регіональних влад

    Сьогодні у Харкові під головуванням Президента України Володимира Зеленського відбулося засідання Президії Конгресу місцевих та регіональних влад.

    Серед основних завдань Конгресу – сприяння налагодженню ефективної взаємодії державних органів. А також моніторинг суспільно-політичних та соціально-економічних процесів на регіональному та місцевому рівнях.

    На порядку денному:

    - стан виконання Закону України «Про основи національного спротиву»

    - забезпечення фінансової та енергетичної стабільності в Україні

    - готовність до реалізації в 2022 році проєктів програми Президента України «Велике будівництво»

    - заходи з підвищення рівня енергоефективності та термомодернізації житлового фонду

    - виконання Указу Президента України «Про заходи щодо підвищення конкурентоспроможності закладів охорони здоров’я та забезпечення додаткових гарантій для медичних працівників».

    Трансляцію події можна переглянути  за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=1V9dk3wbyy

     

    Тезово:

    «715 об’єктів «Великого будівництва» по всій країні з’явиться в 2022 році», – Заступник Керівника Офісу Президента Kirill Timoshenko представив плани за програмою Президента України «Велике будівництво» на поточний рік.

    Докладніше: https://bit.ly/3LDJa6j

    «Урбан-парки будуть побудовані у кожному обласному центрі. Це простір для занять спортом та активного відпочинку, який створюється в рамках програм Президента «Здорова Україна» та «Велике Будівництво» , – Заступник Керівника Офісу Президента Kirill Timoshenko.

     

    Нові дороги, мости, аеропорти в рамках «Великого будівництва», – Міністр інфраструктури Олександр Кубраков про роботи на інфраструктурних об’єктах в 2022 році.

    Докладніше: https://bit.ly/3GDnymx

     

    «Економіка: від стійкості до міцності», – Перший віце-прем’єр-міністр України – Міністр економіки України Свириденко Юлія окреслила пріоритетні завдання Уряду із забезпечення економічного зростання та енергетичної стійкості на 2022 рік.

    Докладніше: https://bit.ly/33excP3

    «Мета програми Президента України «Велика термомодернізація» до 2030 року - покращення житлових умов для 15 млн людей», – Перший віце-прем’єр-міністр України – Міністр економіки України Свириденко Юлія представила основні етапи програми.

    Докладніше: https://bit.ly/3sxkJP4

     

    «Силам територіальної оборони Збройних Сил України ще немає двох місяців, однак, кожен із нас вже готовий до спротиву», – Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний на Конгресі представив систему управління територіальною обороною України.

    Докладніше: https://bit.ly/3uFQcRR

    Назад

    Президент України

    ВРУ

    КМУ

    Мінрегіон

    data

    economy

    academy

    teplo

    teplo

    teplo