Анонси

    ЧОДА

    ЧОР

    ЧМР


    Назад

    У Чернігові за державний кошт ремонтують пологовий будинок

    У Чернігові триває ремонт КНП «Пологовий будинок» Чернігівської міської ради, який постраждав від уламків при ракетних та бомбових ударах під час повномасштабного вторгнення російських військ. Зокрема, було пошкоджено більше 100 вікон, двері, фасад головного корпусу та дах.

    «Лікарня приймала пацієнтів з першого дня війни. З 24 лютого в нашому пологовому вже народилося 493 дитини. Лікарі призвичаїлися працювати у воєнних умовах. Наразі тривають роботи по заміні вікон та склопакетів. Ще ми ведемо переговори з Червоним хрестом. Вони обіцяють допомогти з ремонтом даху. Плануємо все завершити до зими», – зазначив заступник генерального директора з технічних питань КНП «Пологовий будинок» Чернігівської міської ради Володимир Вінницький. 

    Нині тут проводять роботи з відновлення корпусу лікарні – замінюють віконні блоки та двері, облаштовують зовнішні та внутрішні відкоси і підвіконня. Роботи на цьому об’єкті планують завершити до кінця серпня.

    «Для термінової відбудови критичної інфраструктури та проведення першочергових некапітальних ремонтів в області уряд виділив 250 мільйонів гривень. Один із об’єктів – пологовий будинок. Загальна кошторисна вартість близько 2 млн. гривень.  Працюємо над забезпеченням належних умов перебування пацієнтів та медиків, щоб лікарня надавала якісні медичні послуги», – резюмував начальник управління капітального будівництва Чернігівської ОВА Ярослав Слєсаренко.

     
     
     
    За інформацією Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій
    з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації

    Назад

    Президент України

    ВРУ

    КМУ

    Мінрегіон

    data

    economy

    academy

    teplo

    teplo

    teplo