Анонси

    ЧОДА

    ЧОР

    ЧМР


    Назад

    У Чернігові за державні кошти планують відремонтувати 16 пошкоджених обстрілами житлових будинків

    З резервного фонду на відбудову першочергових об’єктів критичної інфраструктури для Чернігівської області держава виділила 250 мільйонів гривень. Частина цих коштів спрямована на ремонт багатоквартирних житлових будинків у Чернігові. Йдеться про 16 об’єктів, кожен з яких — уже в роботі, зокрема будинок на вулиці Толстого.

    «Це багатоповерхівка. Загальна кошторисна вартість капітального ремонту складає близько 4,5 мільйона гривень. За ці кошти буде відновлено покрівлю, замінено вікна як у під’їздах, так і в квартирах мешканців. Загалом у Чернігові за кошти державного резервного фонду шляхом поточного або капітального ремонту планується відновити 16 багатоповерхівок. Наразі договори укладені по всіх будинках. Сам процес у кожному — на різних стадіях. Основні ж роботи припадуть на вересень. Але до початку опалювального сезону плануємо все закінчити» розповів начальник Управління капітального будівництва Чернігівської ОВА Ярослав Слєсаренко.

    Роботи у будинку на вулиці Толстого — у самому розпалі. Нині підрядна організація займається ремонтом даху. На підході — заміна вікон, що мають невдовзі надійти. До речі, вікна тут майже всі пошкоджені (замінять близько 203 квадратних метри).
    «Загальний обсяг робіт включає заміну даху та вікон у всьому будинку. Роботи розпочали фактично півтора тижня тому. За цей час навели каркас половини крівлі. Орієнтовно все плануємо закінчити у кінці вересня», — зазначив директор ТОВ "Теплоспецсервіс" Костянтин Самосюк.
     
     
     
     
    За інформацією Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій
    з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації
     
     
     

    Назад

    Президент України

    ВРУ

    КМУ

    Мінрегіон

    data

    economy

    academy

    teplo

    teplo

    teplo