Анонси

    ЧОДА

    ЧОР

    ЧМР


    Назад

    До кінця вересня у Чернігові державним коштом буде відремонтовано 18 багатоповерхівок, пошкоджених через війну

    У частині житлових будинків обласного центру, які постраждали через активні бойові дії, тривають відновлювальні роботи державним коштом. Серед них — багатоповерхівка на вулиці Пухова, де підрядник замінює віконні блоки. Ремонт тут розпочався наприкінці серпня.

    «Всі матеріали в наявності. Виконуються роботи в місцях загального користування і в квартирах, що найбільше постраждали, — зазначив представник ДП «Укрсівербуд» Сергій Ситник. — Частково вже виконані роботи на сходових клітинах. Протягом цього місяця плануємо завершити все заплановане, тобто вставити вікна і зробити укоси, щоб утеплити і під’їзди, і квартири до початку опалювального сезону».

    Такі терміни визначили й інші підрядні організації, що підписали договори з Управлінням капітального будівництва Чернігівської ОВА про ремонти ще 17 будинків.

    «Поточний ремонт багатоповерхового будинку на вулиці Пухова проводиться за рахунок коштів, виділених з державного резервного фонду. Загальна кошторисна вартість складає близько мільйона гривень. За ці кошти підрядник ремонтує віконні блоки у квартирах мешканців та в під’їзді будинку. На сьогодні роботи в активній фазі, — прокоментував начальник Управління капітального будівництва ОВА Ярослав Слєсаренко і додав: — На даний момент у Чернігові профінансовано ремонт 18 багатоповерхівок. Роботи в усіх на різних стадіях: десь тільки почали, десь — уже активно тривають. В основному завершення ремонтів в цих будинках заплановано до кінця вересня».

    Ярослав Слєсаренко нагадав, що з державного резервного фонду на Чернігівську область виділено 250 млн грн. Ці кошти направлені на відновлення об’єктів критичної інфраструктури, соціальної та медичної, а також житлових будинків.

     
     
     
     
     
    За інформацією Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій
    з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації

    Назад

    Президент України

    ВРУ

    КМУ

    Мінрегіон

    data

    economy

    academy

    teplo

    teplo

    teplo