Анонси

    ЧОДА

    ЧОР

    ЧМР


    Назад

    Триває відновлення автомобільних доріг загального користування місцевого значення на Чернігівщині

    Понад 71 тисячу квадратних метрів ямковості ліквідували на автошляхах Чернігівщини після деокупації. Такий об’єм робіт виконали за період, відколи дорожнє господарство відновило роботу у середині квітня.

    Після звільнення Чернігівської області від окупантів постала нагальна потреба у забезпеченні проїзду дорогами для стабілізації гуманітарної ситуації та доставки життєво важливих вантажів до громад області. У результаті вторгнення рашистської армії були пошкоджені 427 кілометрів доріг загального користування місцевого значення та 8 мостів.

     

    Для здійснення безперебійного та безпечного руху автомобільного транспорту проводиться прибирання земляного полотна автомобільних доріг від завалів, сміття та знищеної ворожої техніки, облаштовуються підходи до залізничних переїздів, наноситься дорожня розмітка, відновлюється основа дорожнього одягу щебенево-піщаною сумішшю.

     

    Проїзд основними маршрутами покращили, виходячи з наявних обмежень військового стану. Через ворожу навалу усі роботи з капітального ремонту доріг призупинені, натомість - аварійний ремонт, відновлювальні робота та експлуатаційне утримання автомобільних доріг в межах наявного фінансування.

     

    Назад

    Президент України

    ВРУ

    КМУ

    Мінрегіон

    data

    economy

    academy

    teplo

    teplo

    teplo