Анонси

    ЧОДА

    ЧОР

    ЧМР


    Назад

    На дорогах загального користування місцевого значення цілодобово чергує спецтехніка

    Виконуються роботи з розчищення проїзної частини доріг від снігу та обробки покриття протиожеледними матеріалами на дорогах загального користування місцевого значення. У першу чергу техніка виїжджає на дороги з найбільшою завантаженістю та дороги, по яких проходять маршрути шкільних автобусів, здійснюються пасажирські перевезення.

     
     

    Спецтехніка працює обробляючи криві, повороти, ж/д переїзди, в лісових масивах обробляються дороги на небезпечних ділянках. Проте зазначимо, що з настанням несприятливих погодних умов техніка не може одночасно всюди провести обробку покриття. Необхідний час, аби усюди доїхати. У першу чергу - на маршрути життєзабезпечення та обороноздатності області.

    Звертаємося до водiїв бути уважними та обережними на дорогах, дотримуватись правил дорожнього руху та не залишати власнi автомобiлi обабiч вулиць і дорiг, поступатися дорогою спецтехніці, слідкувати за технічним станом свого автомобіля, особливо за станом шин.

    Керуючи транспортними засобами за складних погодних умов, будьте особливо уважними та обережними, обирайте безпечну швидкість та дистанцію руху. Уникайте різкого гальмування та ризикованого маневрування.

     

    Назад

    Президент України

    ВРУ

    КМУ

    Мінрегіон

    data

    economy

    academy

    teplo

    teplo

    teplo