Анонси

    ЧОДА

    ЧОР

    ЧМР


    Назад

    Розпочаті роботи зі встановлення другого мосту наданого французькими партнерами

    У рамках допомоги, яка надається Францією Україні, за підтримки  Посольства Франції в Україні та за сприяння Чернігівської обласної військової адміністрації отримано три ферменні металеві мости – модульні металеві збірні конструкції. Дані мости можуть бути встановлені як тимчасово, так і на постійній основі.

    В кінці лютого 2022 року для перешкоджання просування військ російської федерації до міста Чернігів був підірваний міст через р. Білоус біля села Старий Білоус.

    Після закінчення активних бойових дій на території області було проведено роботи з влаштування тимчасової переправи (об’їзду) з забезпеченням автомобільного сполучення через р. Білоус поруч зі зруйнованим мостом. З настанням несприятливих погодних умов проїзд по даній переправі ускладнився.

     

    Для покращення логістики та забезпечення безпечного руху транспорту(в т.ч. великовагового до 18 т) з міста Чернігів до автомобільної дороги державного значення М-01 Київ – Чернігів – Нові Яриловичі, Управлінням капітального будівництва Чернігівської обласної державної адміністрації, як балансоутримувачем автомобільних доріг загального користування місцевого значення та штучних споруд на них , було прийнято рішення про встановлення мосту довжиною 42 м, наданого французькими партнерами.

    Наразі закінчено підготовчі роботи по впорядкуванню місця встановлення металевих конструкцій. Розпочато монтажні роботи та зведення даного мосту.

    Орієнтовний термін закінчення робіт та відновлення руху легкового та вантажного транспорту – перша декада лютого 2023 року.

     

    Назад

    Президент України

    ВРУ

    КМУ

    Мінрегіон

    data

    economy

    academy

    teplo

    teplo

    teplo