Анонси

    ЧОДА

    ЧОР

    ЧМР


    Назад

    Поблизу Чернігова встановлено черговий міст наданий французькими партнерами

    Чернігівщина однією з перших зазнала удару російських окупаційних військ. Під час воєнних дій на мережі автомобільних доріг загального користування місцевого значення, які знаходяться на балансі Управління капітального будівництва Чернігівської обласної державної адміністрації Чернігівської області, було зруйновано або пошкоджено 8 мостів.

    У рамках допомоги, яка надається Францією Україні, за підтримки  Посольства Франції в Україні та за сприяння Чернігівської обласної військової адміністрації отримано три металеві мости.

    Управлінням капітального будівництва Чернігівської облдержадміністрації як балансоутримувачем автомобільних доріг загального користування місцевого значення та штучних споруд на них , для покращення логістики та забезпечення безпечного руху транспорту (в т.ч. вантажного) з м. Чернігів до с. Старий Білоус з виходом на автомобільну дорогу державного значення М-01 Київ – Чернігів – Нові Яриловичі було прийнято рішення про встановлення одного із наданих мостів довжиною 42 м в с. Старий Білоус на місці зруйнованого. Даний міст встановлюється тимчасово і буде експлуатуватись на період будівництва нового капітального мосту.

     

    Після демонтажу залізобетонних конструкцій зруйнованого мосту,  підрядною організацією виконано монтаж та встановлення металевих конструкцій мосту, крім того, проведені роботи по облаштуванню під’їздів до мосту встановлені необхідні дорожні знаки, що обмежують швидкість, габарит та вагу транспортних засобів. Відкриття руху відбулось 14 лютого 2023 року.

    Надані Францією мости надають можливість безперешкодного доступу мешканців сіл до обласного центру та навколишніх громад.

    Назад

    Президент України

    ВРУ

    КМУ

    Мінрегіон

    data

    economy

    academy

    teplo

    teplo

    teplo