Анонси

    ЧОДА

    ЧОР

    ЧМР


    Назад

    Будівельні документи доступні у Дії

    Запрацював електронний кабінет «Моє будівництво» на порталі Дія. З його допомогою за кілька кліків громадяни можуть перевірити статус документів будівельної сфери.

    Новий інструмент надає доступ фізичним та юридичним особам, які є замовниками будівництва. За допомогою нового інструменту можна подивитися коротку інформацію про кожен документ та статус його розгляду органами будівельного контролю.

    Як це працює?

    Перейти в розділ Моє будівництво може як фізична особа, так і юридична. Вам знадобиться електронний підпис — КЕП чи Дія.Підпис.

    Які документи будівельні відображаються в Дії?

    Переважно створені після липня 2020 року. Саме тоді зʼявилася Єдина державна електронна система у сфері будівництва (ЄДЕССБ). Відтоді було подано 172 тисяч заяв на отримання будівельних послуг. Документи доступні незалежно від форми подання — через ЦНАП чи онлайн у Дії.

    Раніше замовникам будівництва доводилося просити ЦНАП чи орган будівельного контролю перевірити статус документа, якщо вони не були зареєстровані в ЄДЕССБ.

    Нова послуга на державному порталі Дія — етап загальної цифровізації будівельної сфери України. З її допомогою Міністерство відновлення впроваджує масштабну реформу містобудування — з адаптацією до європейських стандартів будівництва, діджиталізацією послуг і документів і автоматизацією рішень стосовно будівництва.

    Будівельні послуги на Порталі Дія та Єдина державна електронна система у сфері будівництва розроблені Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури у співпраці з Міністерством цифрової трансформації України за підтримки проекту USAID Ukraine - USAID Україна TAPAS Project/Прозорість та підзвітність у держуправлінні та послугах.

    За інформацією Державного агентства  відновлення та розвитку інфраструктури України

    Назад

    Президент України

    ВРУ

    КМУ

    Мінрегіон

    data

    economy

    academy

    teplo

    teplo

    teplo