Анонси

    ЧОДА

    ЧОР

    ЧМР


    Назад

    Управління капітального будівництва Чернігівської обласної державної адміністрації долучилося до Всесвітнього дня прибирання

    Попри війну сьогодні українці виходять на толоки та разом з усім цивілізованим світом долучаються до Всесвітнього дня прибирання. І хоча цього року в Україні заходи не масові, але їх цінність ще більша, бо вони демонструють згуртованість нашого народу та бажання берегти спільну домівку, середовище, в якому живемо.

    15 вересня робочий колектив Управління капітального будівництва Чернігівської обласної державної адміністрації долучився до Всесвітнього дня прибирання «Worl Cleanup Day».

    На території Мар'їного гаю відбулося прибирання сміття від -  пакетів, скляних пляшок та бляшанок та інше.

    Цьогоріч Всесвітній день прибирання проходить під гаслом «Хай небо буде мирним, а Україна чистою!». Основна мета – формування культури чистоти, правильного поводження з відходами та відповідального споживання серед громадян, об’єднання зусиль заради екологічного майбутнього.

    Всесвітній день прибирання - ще одна чудова нагода, щоб нагадати про необхідність сортувати сміття, мінімізувати використання пластику та поліетиленових пакетів, дбати про довкілля. Ви також можете долучитись до даної акції, "озброїтися" мішком та рукавичками й прибрати сміття на рівні своєї прибудинкової території, вулиці чи району. Результат участі необхідно зареєструвати до 25 вересня 2023 року за посиланням https://forms.gle/zjQtrZoL3KXZ5hP18 .

     
     
     

    Назад

    Президент України

    ВРУ

    КМУ

    Мінрегіон

    data

    economy

    academy

    teplo

    teplo

    teplo