Анонси

    ЧОДА

    ЧОР

    ЧМР

    Порядок складання та подання запитів на публічну інформацію

    Назад

                                                                                                                                                                                                     

    Відповідальна особа за опрацювання, систематизацію, аналіз та контроль щодо задоволення запиту на інформацію та надання консультацій під час оформлення запиту:

    Провідний інженер відділу організації діловодства та контролю
    тел.(0462) 677-104
    ел.адреса: [email protected]

    Рудник Анастасія Віталіївна

    ЗАТВЕРДЖЕНО

    наказ начальника Управління капітального будівництва Чернігівської обласної державної адміністрації

    від 10 березня 2023 року № 15

     

    Порядок

    складання та подання запитів на інформацію, розпорядником якої є Управління капітального будівництва Чернігівської обласної державної адміністрації

     

    1. Цей Порядок визначає основні вимоги до складення та подання запитів на інформацію, розпорядником якої є Управління капітального будівництва Чернігівської обласної державної адміністрації.

    2. Запит на інформацію подається фізичною або юридичною особою, об'єднанням громадян без статусу юридичної особи Управлінню капітального будівництва Чернігівської обласної державної адміністрації в усній чи письмовій формі під час особистого прийому або шляхом надсилання поштою, електронною поштою або по телефону.

    3. Письмовий запит може бути подано як в довільній формі, так і шляхом заповнення затвердженої форми, яка розміщена на офіційному веб-сайті Управління капітального будівництва Чернігівської обласної державної адміністрації в рубриці «Доступ до публічної інформації» або надається у місці для роботи запитувачів з документами чи їх копіями.

    Місцем для роботи запитувачів з документами чи їх копіями є приймальня, к.1 в приміщенні Управління капітального будівництва Чернігівської обласної державної адміністрації за адресою: вул. Єлецька, 11, м.Чернігів,14000.

    4. Запит на інформацію має містити:

    1) ім'я (найменування) запитувача, поштову адресу, адресу електронної пошти або номер засобу зв'язку (якщо такий є);

    2) загальний опис інформації або вид, назву, реквізити чи зміст документа, щодо якого зроблено запит (якщо запитувачу це відомо);

    3) підпис і дату (за умови подання письмового запиту).

    5. Запит на інформацію може бути поданий особисто до відділу інформаційного забезпечення, контролю та організації діловодства Управління капітального будівництва Чернігівської облдержадміністрації у робочий час згідно з правилами внутрішнього службового розпорядку Управління капітального будівництва Чернігівської обласної державної адміністрації.

    6. Під час подання запиту на інформацію запитувач зазначає зручну для нього форму отримання інформації.

    7. У разі якщо з поважних причин (інвалідність, обмежені фізичні можливості тощо) особа не може подати письмовий запит, його має оформити працівник відділу інформаційного забезпечення, контролю та організації діловодства, зазначивши в запиті власне ім'я та прізвище, контактний телефон, та надати копію запиту особі, яка його подала.

    8. У разі якщо запитувач інформації подає запит по телефону, його має оформити працівник відділу інформаційного забезпечення, контролю та організації діловодства шляхом заповнення відповідної форми, що додається до цього Порядку, або в довільній формі, обов'язково повідомивши власне ім'я та прізвище особі, яка подала запит.

    9. У випадку, коли запитувач інформації звертається з проханням зробити виписки, сфотографувати, скопіювати, сканувати, записати на будь-які носії інформації тощо документи чи їх копії, таке прохання оформлюється як запит на інформацію із зазначенням переліку запитуваних документів. Розпорядник інформації протягом терміну, встановленого чинним законодавством, готує запитувані документи згідно із переліком та запрошує запитувача для роботи з ними у  місце для роботи запитувачів з документами чи їх копіями.

    10. На вимогу запитувача на першому аркуші копії запиту проставляється відбиток штампа із зазначенням найменування Управління капітального будівництва Чернігівської обласної державної адміністрації дати надходження та вхідного номера запиту. Така копія повертається запитувачу.

    Запит може бути поданий:

    1) на поштову адресу: вул. Єлецька, 11, м.Чернігів, 14000;

    2) на електронну адресу: [email protected];

    3) за телефоном:  (0462) 67-71-04

    4) особисто до відділу інформаційного забезпечення, контролю та організації діловодства Управління капітального будівництва Чернігівської облдержадміністрації у робочий час згідно з правилами внутрішнього службового розпорядку Управління капітального будівництва Чернігівської обласної державної адміністрації (каб. 10, вул. Єлецька, м. Чернігів).

     

    Назад

    Президент України

    ВРУ

    КМУ

    Мінрегіон

    data

    economy

    academy

    teplo

    teplo

    teplo